Privatlektion Simskola i Norrtälje

900 kr 790 kr

Privatlektion Simskola i Norrtälje

900 kr 790 kr

Kategori:

Vi erbjuder privatlektioner i simning för barn.

Fördelar

Fördelen med att ta privatlektioner är att ditt barn får full uppmärksamhet av simläraren under hela lektionen, istället för att vara ett av 7-10 barn. Barnet lär sig snabbare och får bättre teknik genom individanpassad pedagogik.

När bör man ta privatlektioner?

Om du vill ge ditt barn högsta prioritet och är beredd att investera lite extra i dess simundervisning är privatlektioner att rekommendera.

Privatlektioner ger högsta kvaliteten på simundervisningen och kan även rekommenderas speciellt för barn som står inför någon utmaning såsom:

  • inte vågar doppa huvudet
  • inte vågar titta under ytan
  • behöver få till bensparken
  • har rädsla för att få vatten i näsan eller för att hoppa i vattnet där det är djupt.

Vi kan göra ett program till ditt barn från första kontakten med vatten till simkunnighet (kunna simma 200 meter varav 50 på rygg).

Privatlektionerna ger också väldigt mycket till barn som är vattenvana och kan simma några meter men som behöver finslipa tekniken, alltså på en nivå som motsvarar fortsättningskurserna 1 och 2 (säl och haj).

Skillnad mot grupplektioner

Om du väljer privat undervisning för ditt barn så lär han eller hon sig rätt teknik redan från början. Å andra sidan har gruppundervisning fördelen att barnet får leka med andra barn vilket ökar lusten att vara i vattnet. Det är roligt med lekkamrater, helt enkelt.

Men är det bara teknik på privatlektionerna?

Vi leker givetvis under privatlektioner också – varje lek har ett specifikt ändamål anpassat till ditt barns kunskap och vad det behöver lära sig härnäst. Barn lär sig genom lek så leken är väldigt värdefull i ett pedagogiskt perspektiv.

Det är svårt (omöjligt) att simma korrekt om man inte vågar doppa ansiktet eller saknar någon annan vattenvana. Privatlektionerna läggs upp så att ditt barn gradvis ökar sina kunskaper. Vi tar alltså hänsyn till att vattenvana behövs innan tekniken kan finslipas.

Sammanfattningsvis kan vi lära ut följande:

  • Vattenvana
  • Simteknik
  • Säkerhet

Kombinera grupplektioner och privatlektioner

För nybörjare kan man varva privatlektioner med gruppundervisning för att maximera både inlärning och upplevelsen att vatten är kul och socialt.

Kostnad

En privatlektion kostar 900 kr.

Om du vill ha en lektion vid annan tid eller plats än ovan kan du kontakta oss.

Boka en eller flera lektioner

Vi är givetvis intresserade av att veta vilka utmaningar ditt barn står inför så att kan vi planera en eller flera lektion utifrån just det.

Lektionerna är officiellt 40 minuter.

Vi pratar också med barnet om säkerhet och ser till att de kunskaperna verkligen fastnar.

Varmt välkomna!