fbpx
Villkor

Villkor

Email Utskick

Vi skickar ut information om kursen ni bokat per email (kallelse, säkerhet, mm.) samt information om framtida kurser (nyhetsbrev). Man kan när som helst avregistrera sig från nyhetsbrevet.


Bokningar är bindande

Det finns tyvärr ingen möjlighet att avboka. Bokningarna är bindande.

Se ombokning nedan.

Distansköpslagen gäller inte för event och fritidsaktiviteter som har ett bestämt datum eller ges under en bestämd period, och gäller alltså inte för simskolor.


Ombokningar

Bokningar är bindande, men man kan byta till en annan nivå under samma vecka, i mån av plats.

Det händer att barn hamnar i en för svår eller för lätt kurs, vilket brukar synas efter en lektion eller två. Då brukar vi flytta upp eller ner barnet till rätt nivå. Det måste givetvis finnas plats i den rätta nivån. Även om den rätta nivån är fullbokad kan det gå om något barn i den gruppen också ska byta.

Man kan inte byta till en senare vecka dock.

Byte till en tidigare vecka går bra, i mån av plats.

Märker ni att ert barn går i en för svår eller för lätt grupp så säg till direkt.

Man kan inte dubbelboka och sedan avboka ena bokningen. Ombokningar sker via kundtjänst.


Reservstränder

Om det blir algblomning, otjänligt vatten eller annat som förhindrar att undervisningen genomförs på en strand så förbehåller vi oss rätten att flytta simskolan till en reservstrand. Tyvärr har vi inte möjlighet att ge pengar tillbaks i dessa fall.

Vår policy är att flytta till den närmaste jämförbara stranden. Den stranden vi flyttar till måste vara lämplig för simskola, vilket vi har utvärderat i förväg.