fbpx

Artiklar

Nybörjare 4 – Nå Simkunnighet (200 meter)

Nybörjare 4 – Nå Simkunnighet (200 meter)

Nybörjare 4 är för barn som kan simma minst 10 meter och vill nå upp till skolans krav på att klara 200 meter, varav 50 på rygg.

Barnen får ta simmärken varje dag och lära sig mer avancerade vattenvanor så som att dyka och får prova på att crawla. Vi har otroligt kul och barnen brukar bli väldigt stolta och nöjda.

En fullständig beskrivning hittar du nedan, under Vilken Nivå Bör mitt Barn Gå eller om du klickar på frågetecknet i bokningsformuläret.

I bokningen nedan hittar du alla stränder och veckor där kursen Nybörjare 4 ges.

Simlekis

Simlekis

Simlekis (minisim) är simskola för barn som är 3 år gamla och en introduktion till simning, vattenvana och säkerhet. Målet är att barnen ska upptäcka hur roligt det är med simning och simundervisning istället för att vara rädda och lära sig grunderna i vattenvana, simtag och förstå säkerhet. Allt lärs ut genom pedagogiska lekar lämpliga för små barn.

I bokningen nedan hittar du alla våra simlekiskurser för 3:åringar.

Simskola Crawl

Simskola Crawl

Simskolan Små Grodorna har simundervisning i crawl (frisim) för barn (nybörjare) till sommaren vid flera olika stränder. Varmt välkomna med er bokning!

Tantobadet

Tantobadet

Tantobadet är ett av de finaste baden i Stockholm, i hård konkurrens med Smedsuddsbadet. Halva stranden är hyfsat långgrund, vilket passar bra för lek eller simskola för barn, medans på andra halvan blir det djupt ganska snabbt. Det finns fina klippor att ligga på, vattnet är klart och botten är fin och …
Lundabadet i Norrtälje – Foton, Information, Recenssion

Lundabadet i Norrtälje – Foton, Information, Recenssion

Lundabadets sett från bryggan. Så här folktomt är det aldrig en vacker sommardag. Bilden är tagen på våren. Lundabadet har en härlig ljusbrun sand. Lundabadets lekplats. Lundabadet har egentligen två stränder. På den mindre stranden ligger en grillplats. Strand nummer två. På denna mindre strand är det inte lika mycket barnfamiljer. Previous Next Lundabadet är en av de populäraste stränderna i Norrtälje och det brukar vara smockfullt med folk här en varm sommardag. Vattnet kan vara ganska kallt eftersom det…

Read More Read More

Spillersboda Badplats – Foton, Recenssion och Vägbeskrivning

Spillersboda Badplats – Foton, Recenssion och Vägbeskrivning

Spillersboda Strand Spillersboda Badplats Spillersboda har en ö man kan gå ut till. Längst ut finns en grillplats. Previous Next Stranden i Spillersboda är mysig och ganska liten, ca. 20 m lång. Det finns en grillplats med väldigt fin utsikt på den lilla ön som bryggan leder till. De som vill kan öva upp sin simning längs bryggan som är ca. 40 meter lång. Vi på Små Grodorna håller simskola här under sommaren eftersom vi tycker att denna strand är…

Read More Read More