fbpx

Artiklar

Simskola i Lomma

Simskola i Lomma

Simskolan Små Grodorna håller sommarsimskola för barn vid den södra stranden i Lomma och gör allt för att det ska bli barnens roligaste veckor på hela sommaren – då lär de sig simma snabbare! Varmt välkomna!

Simskola i Malmö

Simskola i Malmö

Simskolan Små Grodorna håller sommarsimskola för barn vid Ribersborgsstranden i Malmö och gör allt för att det ska bli barnens roligaste veckor på hela sommaren – då lär de sig snabbare! Varmt välkomna!

Simskola i Huskvarna

Simskola i Huskvarna

Simskolan Små Grodorna håller sommarsimskola för barn vid Oset i Huskvarna och gör allt för att det ska bli barnens roligaste veckor på hela sommaren – då lär de sig snabbare! Varmt välkomna!

Simskola vid Fiskebäcksbadet

Simskola vid Fiskebäcksbadet

Simskolan Små Grodorna håller sommarsimskola för barn vid Fiskebäcksbadet i Fiskebäck, Göteborg och gör allt för att det ska bli barnens roligaste veckor på hela sommaren – då lär de sig snabbare! Varmt välkomna!

Simskola i Trelleborg

Simskola i Trelleborg

Simskolan Små Grodorna håller sommarsimskola för barn vid stranden Dalabadet i Trelleborg och gör allt för att det ska bli barnens roligaste veckor på hela sommaren – då lär de sig snabbare! Varmt välkomna!

Nybörjare 4 – Nå Simkunnighet (200 meter)

Nybörjare 4 – Nå Simkunnighet (200 meter)

Nybörjare 4 är för barn som kan simma minst 10 meter och vill nå upp till skolans krav på att klara 200 meter, varav 50 på rygg.

Barnen får ta simmärken varje dag och lära sig mer avancerade vattenvanor så som att dyka och får prova på att crawla. Vi har otroligt kul och barnen brukar bli väldigt stolta och nöjda.

En fullständig beskrivning hittar du nedan, under Vilken nivå bör mitt barn gå eller om du klickar på frågetecknet i bokningsformuläret.

I bokningen nedan hittar du alla stränder och veckor där kursen Nybörjare 4 ges.